Kontorinventar af høj kvalitet og til forskellige formål

Vil du have hjælp til, hvordan du indretter dit kontor bedst muligt? Så kan du med fordel kontakte Iron Art Stålinventar, der tilbyder professionelt kontorinventar og rådgivning omkring indretning. Vi har især mange kunder fra de store byer, herunder København, Odense og Aarhus, men vi står til rådighed for kunder i hele Danmark.

I vores sortiment finder du et fint udvalg af produkter. Fælles for alle produkterne er, at de alle er af høj kvalitet, selvom de sælges til en god pris. Produkterne er designet således, at de passer til flere forskellige formål. Uanset hvilken type kontor du skal indrette eller dets størrelse, så kan du altså finde den rette kontorinventar hos os.

Forbedr dit arbejdsmiljø med det rette kontorinventar

Vi er et professionelt firma med mere end 60 års erfaring i branchen. Derfor har vi de rette kompetencer til både at udvikle og fremstille kontorinventar, så det passer til forskellige arbejdsmiljøer.

Du bør altså ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du er på udkig efter kontorinventar.​

Vi ved, hvor stor en rolle det spiller i forhold til produktiviteten og din arbejdsstilling, at kontorinventaret passer til dine behov. Derfor hjælper vi gerne med at rådgive dig, så du kan indrette kontoret bedst muligt efter dine ønsker.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi står klar med den rette viden og de rette møbler, så du kan få mest mulig glæde af dit kontor. Vil du høre nærmere, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os - uanset om det er nær København, Odense, Aarhus eller et helt andet sted i landet.

Ring på telefon: 43 43 05 44 eller 40 53 05 44. Du kan også sende en mail til: info@iron-art.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål.​

Iron Art Stålinventar ApS

Midtager 21
2605 Brøndby

Tlf.: 43 43 05 44 / 40 53 05 44

E-mail: info@iron-art.dk

CVR: 87377512

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.