Lagerinventar til mange forskellige formål fås her

Skal du i gang med indretning af et lager, eller ønsker du at øge effektiviteten på dit eksisterende lager? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Iron Art Stålinventar tilbyder vi forskellige former for lagerinventar af høj kvalitet. Vi har især mange kunder fra de store byer, herunder København, Odense og Aarhus, men vi står til rådighed for kunder i hele Danmark.

I vores sortiment af lagerinventar finder du reoler og andet udstyr til mange forskellige formål. Uanset om du mangler hyldeplads på værkstedet, lageret eller i garagen, så har vi altså dét, du har brug for. Fælles for alle produkter er, at de er af høj kvalitet, men sælges til en lav pris.

Effektivisér virksomheden med det rette lagerinventar

Det er ingen hemmelighed, at det som virksomhed er vigtig at være effektiv. Denne effektivitet begynder allerede på lageret, hvor styrke og fleksibel indretning er alfa og omega.

Derfor har vi udviklet FLEXION, der er en række stærke stålreoler, som uden problemer klarer hverdagens påvirkninger.​

Reolerne er fritstående, stabile og stærke og derudover rationelt konstrueret og med en tiltalende finish. Disse fås lige efter de mål og behov, som du ønsker, hvilket sikrer os, at mange typer af virksomheder kan få glæde af vores lagerinventar. Vil du se billeder af reolerne, kan du klikke rundt her på siden eller følge med på vores Facebookside.

Ring for at høre mere

Vil du høre mere om vores lagerinventar, eller mangler du rådgivning til, hvordan du bedst muligt indretter dit lager, så kan du kontakte os med det samme. Hos os er alle typer af virksomheder velkomne - uanset om det er nær København, Odense, Aarhus eller et helt andet sted i landet.

Du kan kontakte os på telefon: 43 43 05 44 eller 40 53 05 44. Du kan også sende en mail til: info@iron-art.dk, så vender vi tilbage med flere informationer snarest muligt.​

Iron Art Stålinventar ApS

Midtager 21
2605 Brøndby

Tlf.: 43 43 05 44 / 40 53 05 44

E-mail: info@iron-art.dk

CVR: 87377512

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.